Jump to content
Leo

Mistery....

Recommended Posts

21 minutes ago, Leo said:

One of my museums posts has missed. Did I do something wrong?

Errrm... Darren!

Not your fault Leo. There was a technical glitch and the forum had to be restored - with andthe result that we lost a couple of days of posts as a result.

 

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

So it was LEO what broke the internet...mystery solved!!

That museum photo was like the wafer thin chocolate mint in the Monty Python film.
It was more than the internet could handle.  

Nothing to do with the 4 hours of videos I uploaded to BonkHub 
Honest!!  
 

  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, Leo said:

One of my museums posts has missed. Did I do something wrong?

Not at all leo, I screwed up and we had to revert to a previous back up unfortunately we lost two days posts 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Grunhertz said:

Not at all leo, I screwed up and we had to revert to a previous back up unfortunately we lost two days posts 

You do realise that Chris (Mac) probably lost a good half dozen complete builds in that time

  • Like 1
  • Haha 5
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...